Gespeel met screencasts

Pas heb ik mij een nieuwe headset aangeschaft, om eens te experimenteren met screencasts. Pascal vertelde over screencasts op Barcamp Gent. Iedereen doet het, dus kon ik moeilijk achterblijven en wou ik dat eens aan de lijve ondervinden met Jing.

Aangezien wij op school het Session Bean voorbeeld in JOnAS (J2EE Web Applicatie Server) werkende dienden te krijgen en omdat dat niet zo evident is om dat op een Windows machine heb ik geprobeerd om dat met video te illustreren.

Probleem echter is dat ik de swf niet kan resizen (ik had hem op 1280 x 788 opgenomen) om op deze blog te fitten, vandaar dat ik liever naar de Session Bean screencast link. Dat is een tekortkoming in het Jing Project (geen idee of UtipU dat kan), maar volgende keren (ja, ik ben dus van plan om dat meer te doen) zal ik een gepaste resolutie gebruiken. Nog een minpunt trouwens, is dat Jing ook heel wat RAM geheugen opslurpt, maar voor de rest werkt het erg vlot.

Rest mij alleen nog te zeggen: enjoy!

Session Bean screencast

2 thoughts on “Gespeel met screencasts”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *