Mijn Wishlist

Vorige week zaterdag had ik een feestje. Twee van mijn maten werden 21 en dat moest gevierd worden. Natuurlijk kan je daar moeilijk zonder cadeau af komen. Meestal kopen we met onze vriendenkring één gezamenlijk cadeau, zo was dat ook dit keer. Nochtans, het bleek echter niet zo evident te zijn. Wat wilt die persoon in kwestie nu? En dat is heel vreemd, als je weet dat wij hechte vrienden zijn en elkaar door en door kennen.

Het voorgaande verklaart waarom ik vanaf nu een wishlist online heb staan, die regelmatig geüpdatet zal worden. Inderdaad, ik wil niet dat anderen hopeloos opzoek moeten naar een cadeau dat ik misschien zelfs niet leuk vind. Gebrek aan inspiratie is geen geldig excuus meer!

Technisch gezien worden alle producten rechtstreeks ingeladen via de API van Amazon Webservices. Ik haal drie wishlists binnen: boeken, CD’s en al de rest. Daarom: sta dus niet verstelt als de pagina nogal traag laad.

One thought on “Mijn Wishlist”

  1. Interessant! Ook een goed idee trouwens om 1 cadeau te geven met de ganse vriendengroep. Ge kunt dan echt iets mooi kiezen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *