‘t Is maar dat je het weet

Ik heb het enorm druk gehad de afgelopen periode. Dat zullen jullie wel gemerkt hebben. Reden hiervoor was de intensieve bachelorproef. Deze is vanmorgen eindelijk ingediend. Nu dat is afgehandeld kunnen we beginnen aan de examens. ‘t Zal blokken worden, maar mits de nodige motivatie zal het wel lukken. Anderzijds betekent dit ook dat ik onderduik en mij aldus weer volledig ga afzonderen van de wereld. Geen blog posts, geen tweets. Hé, wel maar voor een maand hoor. 19 juni is het alweer voorbij.

Succes toegewenst aan alle andere studenten! Gelukkig dat ik niet alleen ben.

I’ll be back.

3 thoughts on “‘t Is maar dat je het weet”

  1. Al laat het nu net wezen dat ik de 24ste afklok 😀
    Dus nog iets langer… Ik vind het altijd jammer dat de examentijd zo een anti-sociale periode is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *