1001 Albums

Toen een maat van mij het boek 1001 albums you must hear before you die kocht, kreeg hij een idee. Wat als ik nu elke dag 1 à 2 albums beluister en die dan telkens kort becommentarieer, dacht hij. Het resultaat kan je op het blog 1001 Albums lezen. Begonnen met Frank Sinatra’s “In The Wee Small Hours” en eindigen zal hij hopelijk binnen 2 à 3 jaar doen met “Get Behind Me Satan” van The White Stripes. Ondertussen heeft de muzikaal belezen mens reeds 55 albums besproken. De blog verdient een mooi plaatsje in je feedreader; er zitten echte parels tussen!

3 thoughts on “1001 Albums”

  1. Hee Kris,

    Leuk weblog, ik kwam er via via terecht. Ik zal je straks even toevoegen aan mijn Feedreader.

    Succes er verder mee!

  2. Afgelopen week op een camping met gitaar en 1001 album als enige redding. Lees met plezier deze weblog. Kijk uit naar méér.

    ♪♪♪♪ groet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *