Studiereis naar Silicon Valley

Net zoals vorig jaar, ga ik ook dit jaar naar de Verenigde Staten. Hou je vast: eindbestemming Silicon Valley, in het zonnige San Francisco, CA.

Het volledige reisplan is nog niet bekend. We zullen waarschijnlijk wel weer IBM te zien krijgen en even binnenwandelen in het onderzoekscentrum van Microsoft. Zullen we de Sphere of Touchwall zien? Je zal het hier lezen.

Verder staat – voor zover ik weet – HP en Siemens op het programma. Ook super, maar wel jammer dat Google, Apple en Yahoo! niet lukt.

Omdat we ook wel wat vrije tijd hebben, ga ik mijn best doen om nog andere bedrijfjes te bezoeken. Of ik daar in slaag is maar de vraag. Maar echt, het zou mooi zijn om eens te zien hoe het er aan toe gaat in de web 2.0 bakermat en wat stickers te verzamelen.

Op mijn verlanglijstje: Technorati, Movable Type, Oracle, LinkedIn, Facebook, eBay, Sun, AOL. Ik heb er zelfs een kaartje van gemaakt.

Half september!

4 thoughts on “Studiereis naar Silicon Valley”

  1. @Phil: De bedoeling is om elke dag te bloggen eens ik ginder ben. Je zal zien of ik daar in slaag of niet ๐Ÿ™‚

  2. @Glenn: Richt een studentenclub op? En de UA richt ook summer schools in enzovoort, ik dacht zelfs ook Washington. Ik weet wel niet of dat ook voor jou richting van toepassing is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *