Awards stokje

Zozo, met plezier heb ik van Stijn een stokje in ontvangst mogen nemen. Tegenwoordig is het de bedoeling dat je bloggers nomineert en een award uitdeelt. Wauw, een award uitdelen, maakt dat mee! Deze award dus. Redesign, zoals Stijn al zei!

Maar bon, dan delen we wel wat linkliefde uit. Aan de genomineerden en winnaar: voel je er goed mee, gebruik ze als testimonial, whatever.

Blogs die er voor mij toch wel uitspringen zijn:

De wereld volgens Henk: Pieter is een fijne peer. Hij zal je graag vertellen over zijn Volvo passie en zijn heldere kijk op de actualiteit maakt van hem en zijn blog een inspirerend geheel. Trouwens Henk, wanneer ga je nog eens iets schrijven? 100 posts is mooi, maar daar kan nog makkelijk een nul bij hoor!

Ook Phils looking glass… is genomineerd. Philip en ik studeren beide Handelsingenieur Beleidsinformatica en wat we nog gemeenschappelijk hebben is dit: we bloggen. Je leest er onder andere berichten bestemd voor de mensen aan wie ze gericht zijn, zoals hij dat zo mooi verwoord.

Latiniste Gudrun, levensgezellin van Bart van Netlash, schrijft op Witch. Ze is een bezig bijtje die moeder is van Wolf en Kobe, in een kamerkoor zingt en hier als enige dame genomineerd is. Chapeau.

Sken.be, Stijn De Meyere zijn blog, is al enkele jaren een vaste waarde in mijn RSS reader. Stijn is niet alleen een fotograaf die fantastische foto’s schiet (check ook wannabes), hij is ook een getalenteerd web designer met een voorliefde voor films.

Op Rost goed … is het ook altijd graag vertoeven. Christophe gaat als IT Consultant door het leven. Je leest er over GTA, films en andere uiteenlopende zaken die bijna nooit irrelevant zijn. De moeite, amai.

Yet another blog!, is de blog van Jens.  Tegenwoordig heeft Jens zijn eigen bedrijf en is hij werkzaam bij Brussels Airport. En ja, telkens weer weet hij wel iets opmerkelijks te vertellen waardoor je nieuwsgierigheid aangezwengeld wordt.

Maar goed, dat zijn er dus 6. Nu moet ik nog de award uitreiken.

Tada!

De award gaat naar Maarten Schenk, de man hoeft geen introductie. Maarten is trouwens ook een begenadigd huisvader en Movable Type evangelist. Ondanks al de roem die hij ongetwijfeld al heeft, wil ik, omdat hij zo sympathiek is, graag deze award overhandigen. Twitteraars: kijk zeker eens naar Twiffid en zijn andere project met geweldige boeken. Proficiat, Maarten!

En nu, vermenigvuldigen!

Spelregels
1. De winnaar mag het logo plaatsen.
2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen.
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere Bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen.
4. Zet de links van deze site’s op je blog.
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site.

3 thoughts on “Awards stokje”

 1. Altijd leuk om te horen dat mensen iets van je appreciëren. 🙂

  Waarvoor dank.

  Toch een kleine opmerking: Je bent de link vergeten. 😉

 2. Ik moet Gammet bijtreden! Wat een lof :p
  Zeer plezierig om dat te mogen horen! Ik heb al een heleboel trouwe lezers (waarvoor veel dank!) maar hoop dat er nog veel mogen bijkomen! Ik zou graag een vaste waarde worden op de virtuele blog-kaart :p

  Ik ga zeker het stokje ontvangen, maar heb het nog wat druk met studeren nu, maar binnekort krijgt het stokje mijn 101-ste post :p En daarna moet ik nog dringend een verslag over opdringerige sociale netwerk sites afwerken en de juridische stappen die we daartegen kunnen ondernemen :p

  grtz! doe zo voort kris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *