Gratis nieuwe haarsnit

Vorige week toen ik in stevige wandelpas een weg baande op de Meir om nog op tijd in de les strategisch management te geraken, werd ik aangesproken door een jonge man die mij een gratis kapsel aanbood bij TONI&GUY.

Aangezien ik toch toe was aan een nieuw kapsel kon ik deze kans niet laat liggen en zo bevond ik mij even later in de jodenstraat. Ik had al wel eens van TONI&GUY gehoord, ik stelde mij er een hip kapsalon bij voor. Bleek het om een heuse professionele academie te gaan. Ver van mijn bed, want ik ga meestal naar een ordinair kapsalon.

Eerst werd er een drankje aangeboden en toen lagen er drie boeken voor mij, waarbij ik het brave advies maar heb opgevolgd (zolang het maar niet te extreem was). Het werd een twee en een half durende sessie (no kidding). Op de millimeter werd er geknipt en het haarwerk was bij momenten absurd. Maar kom, het was ferm de moeite en ik ben wreed content met het eindresultaat.

Ook geïnteresseerd in een gratis kapsel? Stuur een mailtje naar academy at toniandguy.be en dan pronk jij binnenkort ook met een hippe haarsnit. Vertrouw maar op mijn aanbeveling!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *