Meine Ex Nackt!!!

Gisteren, laat in de avond, stootte ik via een kennis op een fenomeen dat mij nog onbekend was. Het gaat over bepaalde websites waar een jongen zijn relaas doet en om de een of andere reden zijn ex wil terug pakken. Omdat ze het uit heeft gemaakt via een sms’je of omdat ze hem heeft bedrogen met iemand anders.

De jongens in kwestie nemen wraak door telkens ondeugende foto’s en filmpjes te tonen op het Internet. De betreffende sites geven je dan een link die je kan doorgeven aan je vrienden. Hoe meer vrienden erop klikken, hoe meer jij te zien krijgt. Je snapt het concept wel.

Welnu, achter die websites (veelal van Duitse origine) schuilen in feite dating sites of porno netwerken (hoe kan het ook anders) die de bedoeling hebben om via het ludieke spel nieuwe leden te rekruteren. En of er trafiek zal gegenereerd worden richting zulke sites!

Dus voor de grap wou ik beroep doen op mijn Twitter achterban om snel resultaat te boeken om de lekkere Lena beter te leren kennen.

@babyC reageerde met de volgende tweet.

Naïef vroeg ik mij dus af hoe hij dat kon achterhalen, dus probeerde ik het voor mij zelf. En mooi komen dan alle plaatjes te voorschijn (‘k ben wel teleurgesteld over Lena). Nochtnas is het erg logisch. De service filtert op IP en de Google translate server(s) heeft die site natuurlijk al een aantal keren gecrawled.

Hoe dan ook, goed uitgedacht.

Voorbeelden zijn legio, maar nog een leuke is I HATE YOU YULIA.COM. Ook benieuwd?

En nu over tot de orde van de dag!

2 thoughts on “Meine Ex Nackt!!!”

  1. Deze post is wel een lichte afwijking van het hoge IT-gehalte dat hier normaal gezien heerst 😛

    Anyway, teleurstellende foto’s… -_-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *