Gas terug nemen

Hoe je je uitdrukt kan manifeste gevolgen hebben. Vaak gebeurt het namelijk dat men iets verkeerd interpreteert. Ook op deze blog is dat van toepassing. Dan denk ik: had ik het maar anders gecommuniceerd, want dit was niet mijn intentie.

Vragen waar ik nu mee zit: hoe kies ik geschikte woorden? Wat bedoel ik juist; welke mening geef ik eraan? Hoe zit het met perspectieven en paradigma’ die kunnen worden gehanteerd om iets te interpreteren? Waar ligt de grens? Wat kan en wat niet?

Het schrijven van deze blog is eigenlijk een van de beste dingen die mij is overkomen: door te geven heb ik al veel kansen gekregen. Recentelijk echter was er een incident. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Ik maakte een fout, kreeg het deksel op mijn neus en het deed pijn.

2 thoughts on “Gas terug nemen”

  1. Ik maakte het ook mee, veranderde van blog en kreeg weer dezelfde opmerkingen. Toen gaf ik het op om het uit te leggen en deed ik gewoon mijn eigen zin. Bloggen … het is iets van jou zelf. I like it 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *