eyeBcom

Op Past is Prologue las ik even geleden al over eyeBcom. Ze zijn actief in de film, game en reclame sector alwaar ze sterren als Brad Pitt en Angelina Jolie omtoveren in 3D objecten. Ik was dan ook erg enthousiast want op het Creativity World Forum stonden ze met een standje waar je je tronie kon laten inscannen en je dus ook een beetje een ster wordt. Aanschouw hieronder het resultaat.

Je zou dus Fifa kunnen spelen met je zelf in de hoofdrol bijvoorbeeld. Maar bekijk ook andere mogelijkheden zoals hoe staat een kapsel op mijn gezicht? Voor de business lijkt het me interessant voor virtuele veragederingen en de healthcare sector.

Hoe dan ook: verbluffend!

One thought on “eyeBcom”

  1. Grappig, ik heb vandaag een presentatie gehad van Dirk Callaerts over eyeBcome en eyetronics. Toen ik het even googlede kwam ik op uw blog terecht! Blijkbaar heb je je eigen ook gescanned( het werkt momenteel wel niet) gelukzak!

    groetjes,

    Michael van Deloitte 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *