Carnavalsperiode

Yo,

De afgelopen dagen heeft CNX weer vanalles beleefd. Het verhaal begint vrijdag 20 februari. Voor Steven en mijzelf was het een echte dag om te chillen. Eerst gingen we fitnessen tijdens de turnles, daarna hadden we esthetica ( kunstgeschiedenis), dat is dia’s kijken = slapen, tijdens godsdienst hebben we domme raadsels proberen op te lossen (met succes). In de namiddag was het filmforum.

We vertrokken rond 12.30u naar het station in Kalmthout. Kris, Glenn en ik hadden onze decks bij. Na de vrij saaie film “Promises” (dat handelt over het Israëlisch/Palestijns conflict door de ogen van kinderen gezien) trokken we naar de Lockwood, Kris kocht een nieuw deck, foto’s hiervan volgen later. Toen begaven we ons richting stadsschouwburg. Daar waren nog andere mensen aan het skateboarden. Er waren zeer goede skaters aanwezig, 1 iemand kon nosebluntslides zonder al te veel moeite, om maar een voorbeeld te geven. Alle foto’s zijn mislukt, maar dat geeft niet, het waren toch slechte foto’s :p . Op een bepaald moment kregen we honger, dus gingen we (zoals de traditie het wil) naar frituur “Max” . We aten allemaal een grote puntzak, wat echt veel friet is :p .

Ik weet niet meer wat we daarna deden, ik denk dat we gewoon ons eten lieten zakken en terug naar het station liepen. Rond 19.10u waren we in Kalmthout. Steven bleef op de trein, hij stapte in Essen af. Toen we onze fiets wilden nemen, merkte Glenn op dat hij z’n slot niet meer open kreeg, vastgevroren. Als dat niet balen is :p . Glenn belde naar huis. Terwijl we aan het wachten waren, besloten we maar wat te skaten voor de schoolingang. Na een tijdje kwam de vader van Glenn zijn zoon uit de nood helpen. Kris en ikzelf reden terug naar onze thuisbasis in Wuustwezel. Op de fiets werden uiteraard de nodige moppen verteld enzo :p .

Zaterdag: Ik liep heel het weekend met groen haar / Carnavalsfeest bij Annelies, eigenlijk was het niet meer dan in de namiddag van café naar café rijden, maar er zijn niet veel café’s open op dat uur. Wegens een beperkt budget is CNX niet lang gebleven. We kochten wat eten in de winkel, waar we ons bekeken voelden. In Kalmthout wordt carnaval niet zo uitbundig gevierd, dus vielen we erg op. We besloten om wat te skaten in Kalmthout, we ownden het plein gewoon, meer valt er niet over te zeggen. De batterijen van de cam zijn op, dus geen foto’s 🙁 .

Zondag: Zoals iedere zondag, zat ik bij mijn vader in Essen. Daar werd carnaval uitbundig gevierd met een kermis en een stoet. Na mijn uitgebreide lunch trok ik de buitenwereld in, ik had afgesproken met Saar.

Zowat iedereen van het dorp en omstreken stond op straat te kijken naar de stoet, of gewoon te zoeken naar het volgende café :p . Ik zat zoals gewoonlijk op het skateplein, er waren nog wat andere mensen aan het skaten, maar die kende ik niet, mja, iedereen kent mij, maar ik ken bijna niemand :p .

Na een tijdje kwamen Saar en enkele vriendinnen er aan. Ze zag er echt beeldschoon uit 🙂 . We wandelden richting het gemeentehuis, waar we stopten om naar de stoet te kijken. Ineens waren haar vriendinnen weg, wij gingen terug naar het skateplein. Ik zal u van enige verdere details besparen :p .

Blijkbaar waren mijn dierbare klasgenoten Wesley, Bas en Jeroen ook aanwezig. Er waren meedere intermezzo’s: we kregen confetti toegeworpen, mijn haar kreeg een gele streep, etc. :p

Maar dat was niet erg, zolang ik maar bij Saar kon zijn 🙂 . Rond een uur of 5 gingen we terug naar huis. Ons pa bracht mij rond 7 uur terug naar Wuustwezel. Die avond was zoals alle avonden: muziek, msn, chillen en eten. ‘s Avonds was er nog een fuif in Wuustwezel, maar dat was maar een vrij saaie bedoeling :p .

Maandag: Veel is er niet gebeurd. Ik ben in de namiddag gaan skaten met Kris, voor de rest heb ik heel de tijd binnengezeten. Ik heb gewoon genoten van de rust die de vakantie met zich meebrengt, hoewel we voor’t school allerlei dingen moeten doen.

Zo, dat was het dan ongeveer. Als iemand van mijn collega’s nog iets toe wil voegen over vrijdag ofzo, wie houdt jullie tegen jongens? :p

De groetjes aan iedereen die dit leest en een dikke kus en knuffel voor mijn liefste schatteke

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *