Een goeie ouwe weekend-log

Yo,

De afgelopen week eindigde (zoals altijd) met een weekend. Ik heb mij nog eens goed uit kunnen leven opvrijdagavond, namelijk op Jozzfest, de schoolfuif van Sint-Jozef ( Essen ). Rond 22.00u was heel de clan aanwezig.

Veel vandalistische dingen hebben we niet gedaan, ik denk vanwege het koude en regenachtige weer. De muziek viel wel mee, soms goeie muziek, maar dan ineens weer zo’n muziek die de zaal doet leegstromen. De DJ had dan wel veel cd’s, zijn materiaal trok op niets :p ; wel een vette mixer, maar slechts 1 schrale draaitafal voor cd’s af te spelen. Maar ja, zo rijft hij gemakkelijk geld binnen wsn :p .

Op een bepaald moment was er wat punk en begon er een vrij kleine groep te pogo-en. Voor zij die niet weten wat dit is => in een kring staan en de mensen binnen die kring staan duwen, springen en dansen ruw tegen elkaar, maar zonder enige bedoeling mekaar hard te kwetsen. Maar toch, niets voor kleinzerige seuten dus :p .

Ik heb ook wat mee zitten doen, al was dit natuurlijk veel “zachter” als je het vergelijkt op Graspop ofzo. Er werd op dat moment ook wel veel met drank gegooid, zowat heel m’n T-shirt was nat van het bier. Maar dat kon mij niet schelen, ’cause it’s all part of the game :p .

Er gaat niets boven eens goed fuiven na een vermoeiende schoolweek 🙂 .

Zaterdag was gewoon klote. Ik wou gaan skaten, maar het weer beslitste daar anders over. Daarom heb ik heel de middag wat op m’n kamer gezeten, muziek luisteren, beetje voor school werken, eten, film kijken, chillen,… ‘s Avonds was het vrij droog, dus Kris en ik besloten om toch nog even te skaten, van 19.00-20.00u. Dat was wel leuk voor de eerste 20 minuten, maar toen brak mijn kingpin door, dus heel mijn voorste as naar de kloten.

We reden nog even naar het skateplein, maar omdat daar niemand was, gingen we nog wat rondhangen en trokken we daarna maar weer huiswaarts.

Zondag was alles veel beter. Kris had nog een paar kingpins liggen bij hem thuis, ik mocht er eentje lenen. Ik werkte wat aan m’n board, kingpin vervangen, mijn oude rollagers en wieltjes erop gezet omdat ik op die wielen van chocolate geen grip meer had. Rond 10.00u kwam zoals elke zondag mijn vader mij ophalen.

Het was goed weer, de zon scheen en alles droogde vrij snel op, de ene plek al wat sneller dan de andere. Ik heb bijna heel de middag geskate. Ik beb nog een perfecte heelflip op snelheid geland, goed hoog. Dat was wel mooi, maar voor de rest deed ik niet veel bijzonders, the usual stuff :p .

‘s Avonds rond 19.20u was ik terug in Wuustwezel. Veel heb ik niet meer gedaan, gewoon muziek opgezet en op MSN gezeten.

Zo, dat was ongeveer mijn weekend. Als iemand van de Clan nog iets wil toevoegen over de fuif ofzo, doe wat je niet laten kunt kerels :p .

De balle,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *