n.a.v. een zekere reactie van Greet55

Ik zal eerst even de reactie van in het gastenboek citeren.

Door greet55 op 08-04-2004 13:58:40

stelleke zeikballen,
een ventje van “zestien” *yeah* die commentaar geeft op een fuif…
fuiven zijn juist slecht doordat er grut rondloopt van jullie leeftijd. Om vier was eindelijk al da sletterig snotjong het afgetrapt en toen pas is het feestje echt begonnen. Goede muziek, goede sfeer, dj’s die hun muziek niet meer hoefden af te stemmen op een kinderachtig publiek…
Wacht maar tot je zelf wat ouder bent (om uit te gaan) en om te zien hoe leuk het wordt nadat de klein mannen weg zijn. Ooit al een stro-gevecht meegemaakt om half vijf en dj’s die bleven draaien tot half zes? Ik denk het ni te zien aan uw commentaar.

ps: stopt is met te zeiken over uw bekrompen schooltje, jeezes.

Beste Greet55,

Mijn commentaar op fuiven is gewoon een verslag, een persoonlijke mening. U heeft uiteraard het recht om anders te denken. Horrordonk en Dj-Rally (allebei georganiseerd door Chiro?!) zijn de enige 2 fuiven die minder goed waren volgens veel van onze fans.

Als onze site u niet aanstaat, waarom gaat u dan niet naar een van de zovele andere sites? Wie denkt u wel wie u bent, om ons zo te beledigen? Waarom maakt u dan zelf geen site met “goede” commentaar van een “echte fuifganger” en geen “sletterig snotjong” zoals u tieners zo mooi omschrijft *kuch*. Waarschijnlijk bent u iemand van de chrio van Essen, want u bent zowat de enige persoon die niet klaagt over Horrordonk :-p .

En trouwens, een stro-gevecht om half 5, moet een fuif tegen dan niet gestopt zijn zodat de buurtbewoners kunnen slapen? In beschaafde dorpen zoals Wuustwezel of Kalmthout wel.
Oh ja, wat bedoelt u met een goede leeftijd om uit te gaan? Dat zou ik graag eens weten. Want anders kan men een minimumleeftijd opleggen voor een fuif, zodat deze niet verpest kan worden door dat “klein grut” wat voor het meeste van de inkomsten zorgt.

Ik kijk alvast uit naar uw antwoord.

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *