Een zaterdag vol toffe dingen

Yo,

Gisteren (zaterdag dus) was nog maar eens een leuke dag. Het feit dat je kunt uitslapen alleen al is een zalig begin van de dag…

De weerman had regen voorspelt, dus wist ik dat het droog ging blijven. Bren en ik gingen naar Antwerpen, Kris had geen zin om geld uit te geven, dus ging hij niet mee. Op de bus zaten een aantal lachwekkende verschijningen, zoals een oudere dame met een “pispot-kapsel” wat totaal niet stond bij zo’n grijze bol. Eens aanbeland op de Rooseveltplaats trokken we naar een Free Record Shop om wat cd’s te kopen. Bren had een doos met 6 cd’s “The ultimate hip-hop” voor 15.99€. Ik had 2 dubbeldcd’s, Wu-Tang Forever en Dr. Dré 2003.

Op naar de volgende stop, meergenaamd Lockwood skate shop. Bren kocht een nieuw deck ( zie vorige log waarom :p ), ik was op zoek naar schoenen. De keuze was snel gemaakt, ik zag mooie Circa’s staan, ze waren nog beschikbaar in maat 46, dus ik moest niet langer zoeken naar andere schoenen :p .

Omdat we nog wat tijd over hadden, besloten we om nog wat DJ-materiaal te bekijken. Het bleek dus dat Dj-spullen hier in België veel te duur verkocht worden. 750€ voor de Vestax PCV-175 mixer, terwijl deze in Nederland voor 419€ verkocht wordt. In Duitsland is het naar horen zeggen nog iets goedkoper. Met andere woorden, ik ga begin augustus naar Duitsland om daar mijn gear te halen :p .

We namen de bus van 16.01u, we hebben nog wat liggen lachen met opvallende figuren en winkels in het straatbeeld van Merksem en Brasschaat, rond 17.30u kwam ik terug thuis. Maar lang ben ik niet gebleven. Amper een half uur later sprong ik alweer op mijn fiets. Ik reed naar het skateplein in Wuustwezel. Er was niet veel volk, enkel Kris, mijn vriendin en ikzelf. Bren kwam een tijdje later ook nog. ‘t Was wel plezant, iedereen heeft zich geamuseerd, we hebben gelachen,… er heerste dus een toffe sfeer. Rond 20.50u reden Bren en ik als laatsten weg. Voor de rest heb ik niet veel meer gedaan, enkel MSN, muziek geluisterd en nog wat tv gekeken.

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *