Graspop Metal Meeting (GMM) 2004

Yo,

Het festivalseizoen is weer in aantocht. Ik ga (zoals vorig jaar) naar Graspop. In deze log vind je algemene informatie, de bands die komen,…

Graspop is ondertussen aan zijn 9de editie toe. Dit jaar vindt het festival plaats op festivalpark ” De Boeretang” te Dessel. Het zal plaatsvinden op 25, 26 en 27 juni. Er zullen meer dan 50 bands komen op de 3 verschillende podia.

Vrijdag komen onder meer bands als Iced Earth, Exodus, Hypocrisy,…

Op Zaterdag kan je bands als Slipknot, Alice Cooper, Motorhead, Cradle of filth, Soulfly, Anthrax, Agnostic Front, Morbid Angel en nog vele andere verwachten.

Zondag tenslotte wordt het helemaal feest met onder andere de hoofdact => Judas Priest, Fear Factory, Life of Agony, Children of bodom, Hatebreed, Chimaira, Ill Ninjo, Saxon en ga zo maar door.

Er worden 35.000 tickets verkocht. Een combi-ticket kost € 90 (reserveringskosten niet inbegrepen) en omvat de toegang tot het festival op vrijdag, zaterdag en zondag, drie overnachtingen op de camping en het gebruik van onze parking of van het openbaar vervoer van het station van Mol tot aan de festivalweide.

Combi-tickets zijn enkel beschikbaar in voorverkoop en NIET aan de kassa.

Onze camping biedt plaats aan 25.000 bezoekers. Dat is heel wat, maar de ervaring leert dat je er maar beter vroeg bij bent!

Dagtickets kosten € 35 op vrijdag en € 50 op zaterdag en zondag (reserveringskosten niet inbegrepen).

Het belooft dus een geweldig spectakel te worden. Oh ja, als je je afvraagt waar ik ergens loop: ik heb groen haar die dagen, dus ik moet wel vrij goed opvallen tussen de 25.000 andere verwachte bezoekers :p .

Allen daarheen zou ik zeggen ( als je van dat soort muziek houdt toch :p ).

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *