Nic-Nac-Koekenpetitie

Gegroet,

Ik zal om te beginnen het probleem uitleggen. U kent ongetwijfeld wel letterkoekjes. Welnu, daar heb ik absoluut geen probleem mee. Maar waar ik wel een probleem mee heb, is het feit dat niet elke letter in de zak zit. Als je dan een gek woord wil maken zoals hieronder, lukt dat niet omdat je 1 letter mist. Dan moet je iets anders verzinnen, bij het voorbeeld heb ik een “M” genomen in plaats van een “H”, omdat er geen “H” in de zak bleek te zitten.

1 keer is toeval zegt u? Misschien wel, maar 2 keer wordt al wat twijfelachtiger. Onlangs wilde ik een ander grappig woord maken, maar omdat er geen letter “A” in de zak zat, kon ik het woord niet vormen. Dit is toch schandalig!

Bij deze wil ik een beroep doen op iedereen met gezond verstand. Ik zou het ten zeerste op prijs stellen mocht u deze petitie tekenen. Het doel is om van elke letter ten minste één exemplaar in iedere zak terug te vinden. Kinderen die deze koekejs eten, kunnen hun woordenschat uitbreiden als ze al spelenderwijs met deze koekjes omgaan. Daarom is het belangrijk dat elke letter van het alfabet effectief aanwezig is.

De kinderen van vandaag zijn onze toekomst van morgen.

Teken deze petitie, ik weet dat u kracht heeft om het te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *