mijn fantastische haar

yo,

Mijn haar ziet er tegenwoordig zo fantastisch uit dat het onderant toch wel eens tijd word dat daar iets aan gedaan wordt, mijn haar is nu redelijk lang en het ziet er gewoon niet uit.

Een foto van mijn haar heb ik niet, maar ik denk niet dat daar iemand iets op tegen heeft, je wil mijn haar gewoon niet zien…. En zeker niet als je weet welke fantasieën Steven allemaal over mijn haar heeft, bijvoorbeeld dat het op gathaar lijkt (Volgens lijdt Steven aan overbeharing op zijn gat ofzo.).

Met andere woorden ik ga nog eens naar de kapper.

Dus als er iemand een idee heeft wat ik met mijn haar moet doen en naar welke kapper ik moet gaan, zeg het mij!

(de kapper moet wel in de omstreken van Kalmthout zijn, ik ga voor een kapper geen half uur in de auto zitten 0_o)

Zeg dus wat er met mijn haar moet gebeuren en ik zal het zo snel mogelijk laten doen!

grtz,

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *