First Light

Gisteren was het maar sober weer; de ene regenbui na de andere. Ik, daarentegen, was echter in een goede bui. Hoe kan dat nu als het weer bijna school is? Wel, dat zal ik je nu eens uitleggen…

Ik was al vroeg wakker, rond 8u geloof ik. Rond 9.13u nam ik de naar Antwerpen. Tot mijn grote verbazing, was het helemaal niet druk op de bus. Het was namelijk niet de gewone lijn 64.0, maar de lijn 64.1, dat is een tijdelijke extra lijn die de busmaatschappij De Lijn heeft ingezet (vanwege de werken aan de Antwerpse Ring. Voor meer info hierover, kunt u altijd op deze site terecht).
Het was een soort “snelbus”. Van Sint-Job tot Merksem reed ie over de E19. De mensen die dus naar Brasschaat wilden, moesten noodgedwongen een halfuur wachten op de volgende bus (die dan weer wel via Brasschaat reed).
Na een dik halfuur was ik al op de Roosevelt. Dat viel dus goed mee.

Nadat ik wat broeken en een aantal platen had gekocht (waaronder de Freestylers, Paul van Dijk e.a.), slenterde ik richting Sint-Katelijne Vest. Daar heb ik mijn eerste decoratielicht gekocht. Ik was op zoek naar een blacklight-TL en al gauw vond ik er eentje. Hoewel het niet zo groot is (zo’n 44cm ongeveer), is het toch voldoende om zowat heel mijn kamer te voorzien van het fluo-effect. Nog een pluspunt is het lage verbruik, slechts 15 Watt (maar ja, een TL-buis heeft sowieso een laag verbruik). De prijs viel ook goed mee: 12.00€, wat eigenlijk toch niet veel is.

Tenslotte stapte ik nog even binnen bij Lockwood. Ik had nieuwe wieltjes en een riem nodig. Zoals gewoonlijk nam ik blanco wieltjes van 50mm, mijn riem is van het merk 4 Star, mocht het u interesseren.
In de vroege namiddag nam ik de trein naar Kalmthout, want ik moest mijn schoolboeken afhalen.

Zo, dat waren alle dingen die ik gisteren heb gekocht. Straks nog naar de kapper, hopelijk verknoeit ie m’n kapsel niet …

Yves

Gimme a P! Gimme a u! Gimme an n! Gimme an X! What’s that spell? PunX !!!!

Naar gewoonte start het tv-en radio seizoen terug met een resem nieuwe programma’s. Zo is er vanavond voor het eerst PunX te horen op Studio Brussel. Het concept is hetzelfde als dat van de Bom voorheen maar dan zonder Metal. We krijgen een mix van punkrock, emo en hardcore opgediend. De show zal elke dinsdagavond te horen zijn van 23 tot 24 uur.

Ideaal voor mij om de uiteraard veel te korte zomervakantie te beëindigen! Allen afstemmen op Studio Brussel dus.

Lyrics

ik heb overlaatst een cd van anthrax gekocht.Dit is een oude metalgroep,die de roots van metal en punk hebben gemaakt.Samen met Slayer, Metallica en Megadeath worden ze in het vak “the big four genoemd”omdat deze vier groepen de basis hebben gelegt van de metal en de huidige punk.
Hun liedjes zijn wisselend.Er zijn er zeer goede bij zoals Gung-Ho,Got the time,Efilnikufesin (N.F.L),… maar ook zeer slechte zoals i’m man ’91 maar al bij blijven het tog klassiekers die iedere metalliefhebber in huis zou moeten hebben of tog enig zins kennen.
Hier onder vind u de lyrics van Efilnikufesin(N.F.L.)
,voor liedjes ask me
Anthrax-Efilnikufesin(N.F.L.)
It started back in high-school
So cool, king of the scene
You found that making people laugh
Was more than just a dream
The public took right to you
Like flies to a pile of shit
So funny and smart so talented
But success just couldn’t fit

Wasting your life
No future is bright
Dancing on your grave
Living like a slave, someone should’ve said…

N.F.L., Efilnikufesin
N.F.L.
N.F.L., Efilnikufesin
N.F.L.
Wake up dead, in a plywood bed six feet from the
rest of your life
And when you couldn’t see your own dependency
N.F.L., NICE FUCKIN’ LIFE !

The whole world is your playground
Yet you can’t find your niche
Your only friends it helps you through
Helps you dig your daily ditch
The bottom line can’t touch you
Cause you’re above the rest
But your little friend’s the enemy
And the bottom line is death
You lived a life of excess

GODDAMN shame it’s such a waste
Just one too many cookies
From the batch no one should taste
Yet his memory still stays with us
Cause watching him was fun
Too bad things weren’t different
Who knows what he’d have done

Steven

Laatste dagen

Nee, niet van de solden ofzo, maar de laatste dagen van de zomervakantie hier in België. Aanstaande woensdag moeten we weer naar dat verdoemde oord waar je verplicht moet zitten tot je 18de; ook wel“school” genoemd…

Het zijn nog drukke dagen voor mij. Morgen ga ik naar Antwerpen om een deel van mijn zuurverdiende euro’s uit te geven. Daarna moet ik mijn schoolboeken gaan afhalen. ‘s Avonds ga ik waarschijnlijk naar de parkconcerten in Kalmthout.
Dinsdag kan ik mijn fiets afhalen bij de fietsenmaker, nadat ik naar de kapper ben geweest. Tussendoor probeer ik zoveel mogelijk te draaien uiteraard.

Vanaf nu zal ik wel regelmatiger loggen, want mijn vakantiewerk zit er weer op. Ik a tijdens het schooljaar wel elke zaterdag weer werken. Maar nu kan ik tijdens de week weer allerlei andere dingen doen waarover ik kan loggen, want mijn werk is niet zo spectaculair om over te posten. Het is niet meer dan 9 uur per dag ( waarvan een half uurtje lunchpauze ) werken bij Hekkenbouwer. Mijn voornaamste job is het schuren van poorten / palen en afsluitingen, samen met mijn collega Dirk. Sommige poorten wegen weinig, maar anderen zijn erg groot en wegen veel.
Het is eerder vuil werk; na zo’n lange dag schuren, hang ik grotendeels onder metaalvijlsel. Maar ja, ik verdien iets meer dan 6€ per uur, dus heb ik een aanzienlijk loon.

Straks ga ik nog wat tv kijken, daarna ga ik draaien tot de vermoeidheid toeslaat. Nu ga ik eten…

Yves

Bent u ook die addware/spyware beu?

Staat uw computer ook vol met van die rommel?
Dan heb ik de oplossing!

Gelukkig bestaan er programma’s die je computer kunnen vrijmaken van al deze onnodige dingen. Zo een programma is XoftSpy.

Dit programma kan je vanaf nu downloaden op onze site!

U zegt wat ben ik met een demo van het programma waardoor ik enkel de computer kan scannen en niets kan verwijderen?
Geen probleem! Ik heb voor u een serial opgezocht!

user: xoftspy
reg: QRJATYDIMOK240444363
Aangezien er ondertussen al veel nieuwe versies van Xoftspy zijn en je waarschijnlijk zal upgraden, zou de bovenstaande registratie key misschien niet meer werken. Daarom heb ik ff een key gezocht die voor alle versies van Xoftspy werkt!

User Name: xoftspy
Reg Code: 00000000025240444363

U moet gewoon deze gegevens in het registratieformulier invullen en dan ben je van die demo vanaf, je kan dan alle features van het programma gebruiken!

Glenn

Angels in Return

Omdat ik de zoekterm lyrics + Silverene hier al een paar keer ben tegengekomen dacht ik dat het misschien wel een goed idee was om dan hier ook daadwerkelijk een lyrics van Silverene te plaatsen.

Ik heb gekozen voor de song “Angels in Return” genaamd.

There’s a million words to write
But not a single would suffice
Here’s an effort even though I know
I shouldn’t even try
Many things are made for the sole purpose of
Breaking others down
I think everyone should have someone
To turn the process round
If people get what they deserve
I must have someone saved the world
To get an angel in return
Who sets my worries in reverse
If there’s darkness in the sky
I’ll find light inside your eyes
When it rains it pours, but when you’re near
The grey clouds pass me by
Many lives are wasted ignoring days
Then they turn into years
I think I could never bare the thought
That you might disappear
If people get what they deserve
I must have someone saved the world
To get an angel in return
Who sets my worries in reverse
I never thought my prayers were heard
Or that someone would be concerned
To send an angel in return
Maybe a smile
Maybe a whisper
Maybe the storm will soon be over
Maybe a letter
In early November
Maybe in time you will remember
How we were together
How you made me better
At times like these it really matters
How you used to kiss and
How I used to listen
How small things seemed important

The Village

Deze namiddag ben ik met Steven naar de cinema geweest.
We hebben daar “The Village” gezien.

We gingen met veel verwachtingen naar deze film kijken omdat hij gemaakt is door M. Night, ook wel bekend als de regiseur van “The Sixth Sense”.
In het begin leek de film dan ook te voldoen aan onze verwachtingen, maar als het verhaal verder vorderde begon het allemaal wat tegen te slagen. Het concept van de film is goed, maar wij (ik en Steven) vinden de uitwerking ervan iets minder. In de film zijn er maar enkele momenten van spanning die niet lang blijven duren.
De film is te langdradig en begint na iets van een half uur al saai te worden.

Het verhaal:
De film gaat over een dorp dat afgescheiden is van de wereld. In het dorp zelf leven de mensen nog in een vroegere tijd als in de rest van de wereld.
Over het dorp is een legende, er zouden wezens in het bos leven dat dit dorp omringt. De dorpsbewoners hebben dan een wet afgesloten met de wezens waarin staat dat als de dorpsbewoners het bos niet betreden, de wezens ook niet in het dorp komen.
Dit gaat allemaal goed totdat er een man in het dorp terug naar de stad wil. Als hij in het bos komt merken de wezens hem op. De man keert terug naar het dorp en vanaf dan gaat het mis, op de huizen worden merktekens in de verboden kleur* gezet.
Dan gebeurt er een heleboel (verliefdheden, huwelijken,…). Als dan de man met een vrouw uit het dorp wil trouwen is een andere man jalours, die steekt de man dan met een mes. Er moeten hulpmiddelen van buitenaf gehaald worden, na een hoop zever verlaat dan de vrouw uiteindelijk het dorpje via het bos, ze moet wel een mantel in de veilige kleur* aandoen.
Als de vrouw bijna aangekomen is valt ze in een kuil (de vrouw is blind dus kon deze niet zien O_o). Ze gaat verder en wordt aangevallen door een wezen, ze gaat op de vlucht en kan het wezen in de kuil laten belandden. Ze trekt verder en komt in de stad, haalt mediceinen en keer terug.
En ze leefden nog lang en gelukkig.
Dit is natuurlijk niet alles, want als ik de rest zou vertellen (dus hoe alles in elkaar zit met de wezens etc.), dan zou je de film niet meer moeten/willen gaan zien.

*
de verboden kleur -> dit is de kleur rood, de wezens komen op deze kleur af
de veilige kleur -> de kleur geel, dit schrikt de wezens af

Een trailer van deze film is hier te zien.

Glenn

Darwin Awards 2004: wie sterft op de stomste manier?

De winnaars van de Darwin Awards 2004 zijn bekend gemaakt. De Darwin Award is een prijs voor de stomste stunts die aan mensen het leven gekost hebben.
De organisatie omschrijft het zelf als ‘een prijs omdat de mensen de wereld een dienst hebben bewezen door te verzekeren dat ze zich niet zullen voortplanten.”
De winnaar van 2004 is een jongeman die, gebaseerd op een weddenschap, in een dronken bui besloot zijn testikels te poetsen in de ‘ballenpoetser’ op een golfterrein. Een van zijn maten tilde het toestel op, waardoor zijn scrotum opengerukt werd. Verblind van de pijn, viel de man flauw, maar zijn lijdensweg was nog niet geëindigd. Een testikel werd afgerukt, de andere geplet. De grap koste de jongeman meer dan zijn juwelen, hij had ook een toestel van 3000 euro stukgemaakt.. .Per definitie telt het verhaal van de jongeman niet, aangezien hij nog leeft. Maar de organisatoren aangezien hij zich niet meer kan reproduceren na zijn stomme stunt, besloot de jury hem tot winnaar uit te roepen.

De bijna-winnaars:
De zevende plaats gaat naar een kerel die wanhopig op zoek was naar een manier om ladderzat te worden. Maar omdat hij geen geld had, besloot hij benzine en melk te mixen. Niet verwonderlijk werd hij ziek van het goedje. De slimmerik besloot dan maar over te geven, in het haardvuur. Het huis ontplofte, de jongeman en zijn zus overleefden het niet.

De eervolle zesde plaats is voor een 34-jarige man die dood werd gevonden in zijn kelder. De 110 kilo wegende man droeg een plooirok, een beha en een pruik. Hij droeg een gasmasker met een rubberen slang. Het uiteinde van die slang stak om onbekende redenen uit de man zijn achterste, wat de verstikkingsdood moet hebben veroorzaakt. De politie vond het pijnlijk de situatie de familie uit te leggen.

Drie Braziliaanse piloten die met een sportvliegtuigje een ander toestel naderden kwamen op het lumineuze idee om te ‘moonen’ naar de passagiers van het andere vliegtuig. Het sportvliegtuigje crashte, de drie piloten werden teruggevonden met hun broek om de enkels. Daarmee verdienden ze een vijfde plaats.

Een 22-jarige man eindigde vierde, nadat hij dood werd gevonden toen hij met een zelfgemaakt ‘elastisch’ koord wilde bungee springen. Hij had het koord gemaakt van inktvisarmen, en wilde zich aan een 70 meter hoge sprong wagen. “Het koord dat hij had gemaakt was veel langer als de afstand die hij zou springen,” wist een agent te zeggen.

De derde plaats gaat naar een man die stierf door de beet van een ratelslang. Hij en zijn vriend speelden een spelletje vangbal, .. met een slang in de plaats van de bal.

Twee techniekers van een gasbedrijf onderzochten een gaslek in een warenhuis. Omdat uit veiligheidsoverwegingen alle elektriciteit werd uitgeschakeld, hadden de mannen nogal moeite met hun weg te vinden in het donker. Een getuige heeft later verklaard dat hij een van de twee mannen een voorwerp zag nemen, dat nogal op een aansteker leek. Het hele gebouw explodeerde, van de mannen werd geen spoor teruggevonden. De aansteker was wonderwel nog heel. Daarmee eindigden ze voorlaatst.

(via)

Dit bewijst dat er nog meer mensen op de wereld rondlopen die iets te weinig hebben in hun hoofd…. Maar als ze zo bezig blijven is binnenkort die groep mensen uitgeroeid ofzo O_o

Glenn

Koffie op werk

Iedere ochtend rond een uur of negen een tas koffie op werk, in zo’n grote tas van Royco Minute Soup met tomaten erop. Maar hier bij ons is die koffie iets speciaals. Ze is namelijk extreem straf.

Vandaag echter was het me allemaal iets te straf! Als je er een koffie verkeerd van zou maken (u weet wel, evenveel melk als koffie) dan zou je nog geeneens proeven dat er melk in die koffie zit! Eigenlijk vind ik het best wel goed zo, een overvloed aan aroma en je proeft de koffiebonen 100%!

Ik werk nu al een halve maand hier in Lier en nu begin ik pas te beseffen dat het bijna afgelopen is. Volgende week begint het school terug. Hoewel ik hier zaag over de koffie ga ik het hier toch nog erg missen, die straffe koffie.

Ik ga het missen.