Pret in Kalmthout

Yo,

Naast mijn grote log van GMM 2004 schrijven, heb ik ook nog iets anders gedaan vandaag. Glenn, Kris, Bren en ik zijn gaan skaten in Kalmthout. Het verhaal begint rond 09.00u …

Ik had ongelooflijk goed geslapen ( eindelijk weer in mijn eigen bed en niet in een tent tussen 20.000 andere mensen :-p ). Ik stond op, genoot van mijn ontbijt, mijn douche, pakte mijn spullen en reed daarna naar Kalmthout. Kris en Glenn moesten vanmorgen meehelpen om de proclamatie van de zesdes voor te bereiden. Ik wachtte ze op voor de school.

Nadat Glenn en Kris klaar waren, reden we naar de Gitok om te kijken of het nieuwe skateplein al af was. De asfalt lag er al, maar de toestellen stonden er nog niet. We besloten dan maar om even naar een lokale supermarkt te rijden voor wat eten en drinken te kopen: 3 pakken wafels ( 8 wafels per man ) en 2 flessen goedkope limonade.

Nu we eten en drinken hadden, waren we klaar om te gaan skaten. Kris lette even niet op terwijl we fietsten en reed recht tegen mij, hij viel bijna en zijn fietsketting vloog eraf, ik had niks, net zoals mijn fiets. We streken neer op het “oude skateplein” van Kalmthout. Even later kwam Bren aangereden, tegen dan waren de meeste wafels echter al op ( de meeste limonade was trouwens ook al opgedronken ).

Op een bepaald moment zien we nog een gap aan het plein. Het is een vrij lastige ollie-gap om te landen, op het einde van het plein is er een goeie meter lang gras, daarna een meter asfalt ( van een pad ) en dan weer gras en bomen. We probeerden van het plein naar het pad te springen, zonder succes, we landden het niet vandaag. Een of andere gekke bengel van ongeveer 13 jaar die niet zo goed kon skaten, wou stoer doen voor zijn vriend en zijn vriendinnen en probeerde die gap ook. Gevolg? Hij bailde erg hard enbrak zijn arm.

Dat is wel alen, zo vlak voor de zomervakantie begint. Maar ja, SHIT HAPPENS

Kris bailde ook nog goed, zijn schouder is geschaafd vanwege een mislukte tailslide. Voor de rest zijn we wat verbrand ( warme zon ).

We gooiden nog wat met water naar elkaar om wat af te koelen.

Nadat we de ketting van Kris zijn fiets erop hadden gelegd met wat moeite ( kettingkas werkte even niet mee ) reden we naar een andere lokale supermarkt voor eten. Bren trakteerde. Hij en Glenn kwamen buiten met 12 ijsjes, een 6 pack aarbei-cronetto’s en een 6-pack chocolade-cronetto’s, want “dat kwam mooi uit, dat zijn dus 3 ijsjes per man.” Kris had deze avond nog altijd maagproblemen van al dat ijs. Ondertussen lachten we nog wat af, deden we nog wat gek. We maakten zelfs nog een nieuw Filmpje, te bewonderen via(onderaan).

Van ijsjes krijg je dorst, dus kocht Kris nog wat limonade, we dronken de fles bijna leeg, toen we weer naar huis reden gooiden we de fles nog wat naar elkaar. We waren allemaal tam, van ofwel het skaten, de vele ijsjes, ik nog altijd van Graspop ( zie vorige log ), maar het was wel weer een fijne dag.

Zo, dat was dan ongeveer onze gekke dag in Kalmthout.

Greetz,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *