Van batterijen tot mooi weer

Het is hier een tijdje stil geweest dus is het tijd om daar verandering in te brengen. De voorbije weken heb ik mij nuttig bezig gehouden met mijn werk als bediende. Dagelijks pendel ik tot in Lier maar gelukkig rijdt men vader met de auto want die werkt daar ook. Eén dit dat me wel echt ergert deze periode is dat ik in een hittegolf binnen in een afgesloten ruimte en vooral zonder zonlicht moet werken. Ik had er beter voor gekozen om in juli te werken, maar helaas.

Vorige woensdag heb ik in den aldi een koopje gedaan! U weet wel, met hun zogenaamde ALDI buitenkansjes. Kheb mij een Magnum PLL Radiorecorder met CD/MP3 aangeschaft. Ik heb er nog niet echt mee kunnen experimenteren maar op het eerste gezicht lijkt hij goed te werken (de MP3 cd’s werken toch, dat was uiteraard ook van cruciaal belang). Vreugde alom, alleen is hij iets te groot uitgevallen naar mijn zin en verbruikt hij maar liefst acht batterijen van he type Engelse staaf LR14. Wat ik mij nu afvraag is of er oplaadbare batterijen bestaan in dat betreffende batterijformaat. Als u het weet aarzel dan niet om te reageren. Het komt er op neer dat ik nu eindelijk cdtjes kan afspelen tijdens onze skate sessies.

Over skateboarden gesproken trouwens, ik heb zojuist de nieuwe Post22 Skateboarding website bekeken en hij is zo geil als Els Pynoo van Vive la Fête.

Iets héél anders nu. Ondanks mijn nijpend tijdgebrek moet ik véél achter mij laten liggen. Gelukkig bestaat er nog zoiets als het weekend. Zo ben ik van plan om mij op 21 augustus naar Maanrock te begeven. Dit is een gratis festival in Mechelen. Al had ik liever naar Pukkelpop gegaan omdat de Pukkelpop-affiche dit jaar toch oh zo belovend is. Toch staan er op de Maanrock affiche ook enkele belovende namen waarvan ik zeker Mintzkov LunaAdmiral Freebee, de prachtige stem van Luc De Vos met zijn Gorki, de zuiderse muziek van Arsenal en de schitterende punkrockband Funeral Dress wil meepikken. We zijn van plan om live fragmenten op te nemen met Steven’s mp3 recorder (ook van den aldi) dus binnenkort hier live fragmenten vanop Maanrock!
Nu nog hopen op het goede weer en alles zit mee die dag. Helaas hoor ik hier en daar al dat het blijkbaar afgelopen is met de zomer. Iets wat niet ongewoon is in een land waar alles kan met het weer.

Enfin, nu nog hoopvol genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *