Mijn nieuwe schoenen

Na een tijdje zoeken heb ik nu uiteindelijk toch schoenen gevonden.
Ons ma zei, we rijden maar naar Breda, daar zal ook wel ergens een skatewinkeltje zijn. En ja, ze had gelijk er is daar wel degelijk een skatewinkeltje genaamd “bonk”.
Even slechte reclame voor de lockwood maken :P. In dat winkeltje bonk is de service veel beter en ze hebben er veel meer schoenen. In dat winkeltje komen alle soorten Lakai van de nieuwe reeks binnen enkele weken binnen. Ze hadden al een paar soorten, dus heb ik er daar van gekocht. Ik heb de zwarte Lakai arsenals gekocht, die waren de dag ervoor binnengekomen. Maar als je een nieuw deck nodig hebt kan je toch beter naar de lockwood gaan.
Voor zover mijn nieuwe schoenen. Morgen gaan we skaten als het goed weer is, dan kan ik gelijk mijn schoenen testen.

groeten,
Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *