Koffie op werk

Iedere ochtend rond een uur of negen een tas koffie op werk, in zo’n grote tas van Royco Minute Soup met tomaten erop. Maar hier bij ons is die koffie iets speciaals. Ze is namelijk extreem straf.

Vandaag echter was het me allemaal iets te straf! Als je er een koffie verkeerd van zou maken (u weet wel, evenveel melk als koffie) dan zou je nog geeneens proeven dat er melk in die koffie zit! Eigenlijk vind ik het best wel goed zo, een overvloed aan aroma en je proeft de koffiebonen 100%!

Ik werk nu al een halve maand hier in Lier en nu begin ik pas te beseffen dat het bijna afgelopen is. Volgende week begint het school terug. Hoewel ik hier zaag over de koffie ga ik het hier toch nog erg missen, die straffe koffie.

Ik ga het missen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *