Darwin Awards 2004: wie sterft op de stomste manier?

De winnaars van de Darwin Awards 2004 zijn bekend gemaakt. De Darwin Award is een prijs voor de stomste stunts die aan mensen het leven gekost hebben.
De organisatie omschrijft het zelf als ‘een prijs omdat de mensen de wereld een dienst hebben bewezen door te verzekeren dat ze zich niet zullen voortplanten.”
De winnaar van 2004 is een jongeman die, gebaseerd op een weddenschap, in een dronken bui besloot zijn testikels te poetsen in de ‘ballenpoetser’ op een golfterrein. Een van zijn maten tilde het toestel op, waardoor zijn scrotum opengerukt werd. Verblind van de pijn, viel de man flauw, maar zijn lijdensweg was nog niet geëindigd. Een testikel werd afgerukt, de andere geplet. De grap koste de jongeman meer dan zijn juwelen, hij had ook een toestel van 3000 euro stukgemaakt.. .Per definitie telt het verhaal van de jongeman niet, aangezien hij nog leeft. Maar de organisatoren aangezien hij zich niet meer kan reproduceren na zijn stomme stunt, besloot de jury hem tot winnaar uit te roepen.

De bijna-winnaars:
De zevende plaats gaat naar een kerel die wanhopig op zoek was naar een manier om ladderzat te worden. Maar omdat hij geen geld had, besloot hij benzine en melk te mixen. Niet verwonderlijk werd hij ziek van het goedje. De slimmerik besloot dan maar over te geven, in het haardvuur. Het huis ontplofte, de jongeman en zijn zus overleefden het niet.

De eervolle zesde plaats is voor een 34-jarige man die dood werd gevonden in zijn kelder. De 110 kilo wegende man droeg een plooirok, een beha en een pruik. Hij droeg een gasmasker met een rubberen slang. Het uiteinde van die slang stak om onbekende redenen uit de man zijn achterste, wat de verstikkingsdood moet hebben veroorzaakt. De politie vond het pijnlijk de situatie de familie uit te leggen.

Drie Braziliaanse piloten die met een sportvliegtuigje een ander toestel naderden kwamen op het lumineuze idee om te ‘moonen’ naar de passagiers van het andere vliegtuig. Het sportvliegtuigje crashte, de drie piloten werden teruggevonden met hun broek om de enkels. Daarmee verdienden ze een vijfde plaats.

Een 22-jarige man eindigde vierde, nadat hij dood werd gevonden toen hij met een zelfgemaakt ‘elastisch’ koord wilde bungee springen. Hij had het koord gemaakt van inktvisarmen, en wilde zich aan een 70 meter hoge sprong wagen. “Het koord dat hij had gemaakt was veel langer als de afstand die hij zou springen,” wist een agent te zeggen.

De derde plaats gaat naar een man die stierf door de beet van een ratelslang. Hij en zijn vriend speelden een spelletje vangbal, .. met een slang in de plaats van de bal.

Twee techniekers van een gasbedrijf onderzochten een gaslek in een warenhuis. Omdat uit veiligheidsoverwegingen alle elektriciteit werd uitgeschakeld, hadden de mannen nogal moeite met hun weg te vinden in het donker. Een getuige heeft later verklaard dat hij een van de twee mannen een voorwerp zag nemen, dat nogal op een aansteker leek. Het hele gebouw explodeerde, van de mannen werd geen spoor teruggevonden. De aansteker was wonderwel nog heel. Daarmee eindigden ze voorlaatst.

(via)

Dit bewijst dat er nog meer mensen op de wereld rondlopen die iets te weinig hebben in hun hoofd…. Maar als ze zo bezig blijven is binnenkort die groep mensen uitgeroeid ofzo O_o

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *