First Light

Gisteren was het maar sober weer; de ene regenbui na de andere. Ik, daarentegen, was echter in een goede bui. Hoe kan dat nu als het weer bijna school is? Wel, dat zal ik je nu eens uitleggen…

Ik was al vroeg wakker, rond 8u geloof ik. Rond 9.13u nam ik de naar Antwerpen. Tot mijn grote verbazing, was het helemaal niet druk op de bus. Het was namelijk niet de gewone lijn 64.0, maar de lijn 64.1, dat is een tijdelijke extra lijn die de busmaatschappij De Lijn heeft ingezet (vanwege de werken aan de Antwerpse Ring. Voor meer info hierover, kunt u altijd op deze site terecht).
Het was een soort “snelbus”. Van Sint-Job tot Merksem reed ie over de E19. De mensen die dus naar Brasschaat wilden, moesten noodgedwongen een halfuur wachten op de volgende bus (die dan weer wel via Brasschaat reed).
Na een dik halfuur was ik al op de Roosevelt. Dat viel dus goed mee.

Nadat ik wat broeken en een aantal platen had gekocht (waaronder de Freestylers, Paul van Dijk e.a.), slenterde ik richting Sint-Katelijne Vest. Daar heb ik mijn eerste decoratielicht gekocht. Ik was op zoek naar een blacklight-TL en al gauw vond ik er eentje. Hoewel het niet zo groot is (zo’n 44cm ongeveer), is het toch voldoende om zowat heel mijn kamer te voorzien van het fluo-effect. Nog een pluspunt is het lage verbruik, slechts 15 Watt (maar ja, een TL-buis heeft sowieso een laag verbruik). De prijs viel ook goed mee: 12.00€, wat eigenlijk toch niet veel is.

Tenslotte stapte ik nog even binnen bij Lockwood. Ik had nieuwe wieltjes en een riem nodig. Zoals gewoonlijk nam ik blanco wieltjes van 50mm, mijn riem is van het merk 4 Star, mocht het u interesseren.
In de vroege namiddag nam ik de trein naar Kalmthout, want ik moest mijn schoolboeken afhalen.

Zo, dat waren alle dingen die ik gisteren heb gekocht. Straks nog naar de kapper, hopelijk verknoeit ie m’n kapsel niet …

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *