Uit het leven gegrepen

Er bestaan verschillende soorten blogs en vandaag (eigenlijk gisteren) kreeg ik het fantastische idee om andere, leukere dingen hier neer te pennen. Een lifelog, dat is wat ik wil beogen. Je kan het eigenlijk gewoon vergelijken met het oude dagboek.

Zou u het leuk vinden moest ik dagelijks mijn gedachtengangen, frustraties,… kortom mijn hele leven prijsgeven op deze blog? “Mijn hele leven” is een groot woord, er zijn altijd wel dingen die je niet wilt of zelfs niet kunt vertellen. Enfin, om even to the point te komen… zou u dat een leuk idee vinden? Of leest u liever de saaie dagbeschrijvingenverslagen van meetingen of nieuwsberichten met onnuttige commentaar die u ook even goed op een andere nieuwssite kan lezen. Webloggen is immers geen journalistiek! Okee, ik kan er in komen dat als je een interessant artikel hebt gelezen op het net dat je daar commentaar op hebt, dat hoort nu eenmaal bij zo’n lifelog maar alsjeblieft, werk er dan tenminste iets op uit!

Zolang we maar niet ongezond worden van dat lifeloggen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *