DJ RALLY

Hier is ie dan de blog over djrally. Laten we beginnen bij het begin.Ik kwam er om een uur of halfelf aan,kris,glenn en gunther waren er al iets eerder aangekomen.Toen ik ze had gevonden gingen we bonnetjes halen en onze eerste hoegaerde(traditie!) naar binnen slagen. Toen botsen we op stijn,willie(aka niels),ben,anke,… Na daar een tijdje mee gebabbeld te hebben vonden we het tijd om even ne frisse neus te hale. Ik en willie gingen even de kerk zegenen en toen begon willie een diepzinnige uitleg tege mij (wss was hij dronken ofzo).Toe nwe trug naar binnen gingen vonden we de rest van cnx al gauw weer. WE besloten nog maar is om te gaan drinken:P(logisch wat doede anders).De muziek was redelijk anoewel we ons wel goed uitgeleeft hebben op de rockmuziek die af en toe werd gedraait.
=>besluit
-vorige editie was beter
-over het algemeen slechte muziek en sfeer
-het bier was fake,voor de hoegaerde
-ik heb wel goed kunnen babbele
p.s ik heb kris nog een hele harde tepelklem gezet omda hij echt heel irritant aan het doen was:p
aywayz om een uur of 2 a halfdrie zen we naar huis gegaan.Ik heb met saar(het lief van yves) mee gereden nor huis. Onderweg me de nodige zwenkinge en gelul van nen halfzatte mens(ikzelf dus) maar saar heeft het overleeft.

STeven

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *