Google Adsense

U zult het misschien al gemerkt hebben, sinds kort treedt ook deze blog in het spoor van duizenden andere blogs en websites op het net door gebruik te maken van het populaire Google Adsense.

Aan de hand van de inhoud van de pagina geeft Google Adsense links naar bedrijven die producten verkopen relevant met de inhoud van de betreffende pagina weer in de vorm van advertenties. De advertenties kan u op elke pagina bovenaan vinden. Door te klikken op één van die getoonde advertenties betaalt Google daarvoor. Tenminste als we meer dan 100 USD aan inkomsten hebben want vanaf dit bedrag betaalt men.

Om die 100 USD zo snel mogelijk te verdienen zou ik het alleszins erg appreciëren moest u af en toe eens de moeite nemen om te klikken op één van deze advertenties. Ik heb nooit de intentie gehad om geld te verdienen met cnxsite, maar het is toch mooi meegenomen. Zo zouden we met dat geld de volledige kosten die deze site heeft kunnen dekken (webhosting en domeinkosten) en misschien zelfs prijzen weggeven!

Wat ik dus eigenlijk wilde zeggen: klik op die advertenties, desnoods wild in het rond. Danku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *