Een nieuw cnx lid!

Vanaf deze middag heeft CNX er een nieuw lid bij!

Vandaag hebben we onze jaarlijkse sportdag gehad, in de voormiddag hebbe, we een beetje getennist en gespind en in de namiddag hebben we gebowld. Tijden de middag kwam Steven met het fantastische idee om Saar (Yves zijn vriendin) ook tot lid van cnx te maken. We (de rest van cnx) gingen natuurlijk direct akkoord met dit voorstel. En toen waren we met vijf.

Aangezien het onderdeel “Omtrent” door “”omstandigheden”” nog niet beschikbaar is op onze site wil ik u met plezier kennis laten maken met “de geschiedenis van cnx”.

Het begon allemaal op een zekere avond (ik denk toen in het station van Berchem om een uur of 11??) enkele jaren geleden (de preciese datum weet ik niet meer, maar Steven waarschijnlijk wel, dus als je dat wilt weten vraag je het maar aan hem), Steven kwam toen met het fantastische idee om een clan te vormen (ja, weer eens een idee van Steven :D) en toen vormden we maar een clan, namelijk de “insane dudes”, die clan bestond toen uit Steven, Kris en ik (Glenn). Al snel kwam er een vierde lid bij (Yves), die veranderde onze naam in “insane crew”. En vorig jaar, ergens in oktober waren we die naam beu, toen verzon Yves onze huidige naam “Clan nutz’n X-treme”. En vanaf vandaag is er dan een vijfde lid bijgekomen bij cnx!

Nog 1 ding; Welkom bij de cnx Saar!

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *