Gratis .info domeinnamen

Clickmagazine pakte vorige nummer uit met gratis .info domeinnamen. Goed meegenomen als je weet dat zo’n .info domeinnaam normaal een kostprijs van 15 eurokes heeft! Niet niks, dus ik besloot om ook eens de clickx te kopen. Je moet namelijk weten dat ik het magazine meermaals lees, maar dan wel in onze bibliotheek. Het gebeurt dus wel eens dat ik speciaal naar onze bib ga voor de clickx! Enfin, ik ging dus de clickx kopen. In de winkel blader ik even door het tijdschrift en constateer ik dat het simpelweg werkt met een code. Verstandig als ik ben -men moet mij nu eenmaal niet onderschatten- onthoud ik de code die voor men oogjes verschijnt. Een tijdje later ben ik weer thuis en zet men computer aan. Onmiddellijk ga ik naar de website waar ik men gratis .info domein kan krijgen. Hmm fuck.. blijkbaar was ik de code vergeten. Okee, waarom niet proberen zonder code? Na enig getyp ontvang ik men bevestigingsmail en na een uurtje werkte men domeinnaam. Snel forwarden naar cnxsite.be en geregeld!

Ik heb mij dus die middag wel degelijk geamuseerd en na enige tijd had ik een héél arsenaal .info domeinnamen. Met andere woorden, verveel.infostevestunt.info en dekerstmaniscolazever.info verwijzen netjes naar dit internet adres.

Ik moet zeggen, ik heb veel geleerd! Eerst en vooral, koop nooit iets als je denkt dat het ook gratis kan. Slechte zet dus van de Clickx en zéker als je weet dat je bij Nucleus.be ook nog eens héél de maand december gratis je .info domeinnaam mag ophalen.

Oh ja… wees er als de kippen bij want ik vrees dat het spelletje vlug afgelopen zal zijn en geef toe, is een .info alleszins niet beter dan een domme .tk? Ik dacht het wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *