It’s alive

Paus leert opnieuw ademen en praten

Paus Johannes Paulus II, die afgelopen 24 februari in het Romeinse Gemelliziekenhuis werd opgenomen met zware ademhalingsmoeilijkheden, is in een algemeen goede gezondheidstoestand en is begonnen met het opnieuw leren ademen en praten. Dat heeft het Vaticaan maandag in een persmededeling bekendgemaakt.

Zo te zien gaat deze man maar niet dood…. Dat heb je met van die mensen die met God getrouwd zijn denk ik dan.
Eigelijk iets helemaal anders, ik vind dat als de huidige paus dood is, er gaan andere meer moet komen. Ik denk dat een paus eigenlijk voor niets goed is, het enige wat deze man doet is bijvoorbeeld het clonen van mensen in een slecht daglicht zetten waardoor de mensen zich hier gaan tegen keren en er een verbod op zulke dingen komt, terwijl het eigenlijk voor grote medische doorbraken kan zorgen.
Wat vindt u daar eigenlijk van?

“De algemene toestand van de Heilige Vader is goed en ook zijn fysieke parameters blijven goed”, luidt het in de mededeling, waarin nog verduidelijkt wordt dat er “geen enkele post-operatieve complicatie werd gesignaleerd”.
“De paus eet regelmatig, brengt enkele uren door in een zetel en is begonnen met het opnieuw leren ademen en praten”, zo staat er voorts. De volgende mededeling over de gezondheidstoestand van de paus is in uitzicht gesteld voor donderdag 3 maart. (belga)

Glenn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *