Mondaymorning suck

Iedereen kent het gevoel wel…maandagmorgen…neeee ik wil nie naar school!! Wel, zo zag deze morgen er ook voor mij uit. Mijn bed was veel te lekker om te verlaten en ik had zo’n pijn in mijn nek en rug dat bewegen moeilijk werd…De dag was dus al slecht begonnen.
Dan kom je aan op school…heb je LO en moet je door de ijzige koude naar Achterbroek fietsen (merci vo de fiets Maxim :p). Nadien komen we in onze klas…4 graden…het was 4 fucking graden in onze klas! De verwarming was dus nog steeds stuk (al van vrijdag in de late middag). We mochten niet naar huis, tuurlijk nie…we zitten opt Heilig Hart ver iet. Dus we hebben de rest van de dag les gevolgd in lokalen waar het veeeeeeeeeel te koud was om te zijn. In de zon buiten was het warmer…
Was er iets positief aan deze dag? Eens denken…koude, pijn, uitgescholden worden voor slet,…nee. Yves gezien, ja, een warme douche, ja. En kvin geen eindzin dus ga ik men stopwoord ma gebruiken :D. die e a nie meer gere zenne :p

Saar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *