Einde winterslaap

Voor het eerst in lange tijd log ik nog eens op onze site. Hoewel er zich de afgelopen 3 maanden talloze evenementen voort deden, heb ik enkel een beperkt aantal reacties gegeven; tot op vandaag… Je zou kunnen zeggen dat ik een winterslaap hield (wat nogal ironisch lijkt, aangezien de winter nu pas volop bezig is).

Er zijn zoveel andere zaken die me hebben belet om te loggen. Eerst waren er de examens in december van vorig jaar, daarna de vele feestdagen. Ook ben ik nog altijd tewerkgesteld bij Hekkenbouwer. Dan is er nog school, wat ook veel tijd opslorpt.
In de vrije tijd die ik dan nog over heb, sta ik meestal achter mijn draaitafels, of zit ik bij mijn vriendin.

Bovendien lag mijn uitgaansleven maandenlang op sterven, want omdat ik zaterdag vroeg moet beginnen werken, is uitgaan op vrijdag uitgesloten. Zaterdagavond ben ik meestal te moe om nog tot een gat in de nacht te fuiven… Niet uitgaan staat dan weer gelijk met “geen log over uitgaan” etc.

Er zijn nog een reeks andere redenen / excuses waarom ik maandenlang inactief ben geweest op de site. Maar mijn uitgaansleven heeft z’n tweede adem gevonden, dus kunt u binnenkort een nieuwe log hierover lezen.
Deze zaterdag vindt namelijk het galabal van onze school plaats. Vele mensen zijn er dan ook over bezig op school: de ene heeft nog geen partner, de andere moet helpen, nog een andere persoon heeft schrik dat ze niet uit de kosten gaan geraken,…

Anyway, ik kijk er wel naar uit. Ik ben erg benieuwd hoe dit gebeuren zal verlopen. Laten we hopen dat het galabal succesvol kan worden genoemd.
Naast die nieuwsgierigheid, heb ik nog een heel andere reden om er naar uit te kijken. Ik ben dit weekend namelijk 1 jaar samen met Saar. Als dat geen reden is om naar het galabal te komen!
Dit gezegd zijnde ga ik nu weer verder met mijn leven. U zal dus opnieuw een verse lading logs kunnen verwachten van mij, maar ook van mijn collega’s uiteraard.

Mvg,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *