Best weekend ever…

Zoals jullie al weten ben ik maandag een jaar samen met mijne schat (Yves dus :p) en we hadden besloten om dat dit weekend te vieren. Het was een weekend om nooit te vergeten…

Zaterdagmorgen was ik wakker geworden, maar het was nog veel te vroeg om op te staan, ik had nog tijd genoeg om die verrassingen voor Yves te verstoppen. Dacht ik. Maar toen kwam mijn eerste verrassing. Ik hoorde iemand mijn kamer binnen komen…wtf dacht ik…opeens hoorde ik een engelenstem “goede morgend schat” zeggen. Het was zo geweldig…ipv om 14h te komen, zoals ik verwacht had omdat hij me wijs had gemaakt dat hij moest gaan werken, kwam mijn prins me wakker maken met ontbijt op bed! En bloemen ;-). Ik zweer het, daar kan ik gewoon aan worden :D.

Nadat we gegeten hadden, besloot ik om me even aan te gaan kleden. Overal in het huis waren witte rozen verstopt :-). En nu is iedereen jaloers op die rozen :D. Wat ben ik toch blij dat ik zo’n geweldig vriendje heb. En dat is de waarheid…ik ben niet aan het slijmen om nog meer verrassingen te krijgen :p. Hoewel ik daar geen “nee” tegen zal zeggen ;-). Ik denk dat we nadien in de sneeuw gaan spelen zijn. Ok, dat klinkt best kinderachtig als je het zo zegt :D, maar het was echt wel plezant! Vooral als je wint :p.

De rest van de namiddag hebben we het lekker gezellig gemaakt en nog wat verrassingen gegeven (en gekregen). Dan maken we nu een gigantische sprong naar…het galabal! Wat leuk is aan zo’n bal is dat je je kei chique mag opmaken en prachtige kleren mag dragen. Iedereen zag er echt wel knap uit, sommigen waren echt nie te herkennen…zoals Steven waar ik al 2 keer naar moest kijken eer ik doorhad dat hij het was :D. En als je wil weten hoe iedereen er uit zag, ben je hier aan het goede adres, de foto’s van het bal zullen hier te bewonderen zijn! Wanneer dat weet ik niet…Kris regelt die dingen ;-).

Dus mijn weekend was echt geweldig, romantisch, lachwekkend en om nooit te vergeten! Merci schat, het was gewoon perfect. Merci Kelly voor de oorbellen 😉 en een proficiat aan het galabal-team voor het goede werk!

Greetz, Saar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *