Provence

Vroeg in bed vanavond, kleerkast geplunderd, koffer bevoorraad met levensmiddelen en uiteraard men MP3-spelertje overladen met het nodige gehalte muziek voor de ettelijke en eeuwig durende busritten. Dat allemaal omdat ik morgen vertrek op eindejaarsreis naar la Provence.

Kwart voor vijf des morgens vertrekken is echt niets voor mij, maar soit, ik heb er zin in! De chateaux, ook wel wijnen genoemd, zullen rijkelijk worden geconsumeerd door mij en mijn compagnons, dat éne twee-sterren-hotel zal geweten hebben dat ik er was en vooral zal ik veel plezier beleven en alsmede een nieuw stukje van de wereld zal ontdekken. Omtrent wat en hoe zul je binnenkort wel lezen, verwacht je alvast maar aan een spetterend reisverslag.

Je zult mij dus moeten missen, maar geen nood want zeven april, noteer in je agenda, ben ik al terug.

U hoort nog van me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *