Vendetta Fest

Nu het nog minder dan een week duurt voor Vendetta Fest moet ik toegeven dat ik toch wel nerveus begin te worden. We hebben zo’n 10,000 flyers gedrukt en een honderdtal posters die we samen met de tourposters zo ver mogelijk heb verspreid. We hebben een actie opgezet waarbij je tickets kon winnen enzovoort. Maar er komt nog zoveel meer dan promotie bij te kijken!

Echt, ik beschouw dit als een mijlpaal in mijn organisatiecapaciteiten en het resultaat mag er ook wel wezen! We hebben zeven internationale bands uit de hardcore scene waaronder Full Blown Chaos en First Blood en dat zijn nu ook niet de minste namen.

Kalmthout gaat omver geblazen worden zeg ik u!

One thought on “Vendetta Fest”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *