Buiten strijd

De dokter heeft me vijf dagen voorgeschreven. Tot vrijdag. En dat is niet in mijn voordeel. Het moet namelijk juist nu zijn dat ik het immens druk heb en ziek ben. Griep. Koorts, zware hoest, op mijn longen. En ja, alles komt dus samen hé. Nu ja, dat is ook een beetje men eigen schuld want ik wilde per se in mijn planning alles in het begin van de tweede semester plaatsen zodat ik voor de rest geen klop meer zou moeten doen, redeneerde ik. Tant pis. En de reden van mijn ziekte is ook mijn eigen schuld. Voortaan mezelf beter soigneren, niet meer aan nachtbrakerij doen en op regelmatige tijdstippen gezond eten zodat ik een betere weerstand opbouw.

Even opsommen: normaal moest ik gisteren mijn paper Engels inleveren maar dat is uitgesteld tot donderdag. Woensdagavond vindt de avond rond beleidsinformatica plaats maar ik betwijfel of ik tegen dan reeds bekwaam ben. Donderdagavond was ere een feestje gepland, dat ik sowieso al af moet zeggen. Zondag is het FOSDEM. En tegen volgende week moet de analysefase voor de besteladministratie af zijn en moet ik mijn referaat van Duits voorbrengen. Druk. Druk. Druk. En das dus buiten mijn proporties.

Nu mij bezighouden met films bekijken en boeken lezen. Iets anders zit er toch niet echt in.

4 thoughts on “Buiten strijd”

  1. Ja, ziekte komt altijd ongelegen hé, en vaak inderdaad op de drukste momenten… Ik prijs me gelukkig, ik denk dat het al van de tweedes of misschien de vierdes in het middelbaar is geleden dat ik echt nog griep/ziek gad/geweest eb/ben…

    In ieder geval, veel beterschap!

  2. Bij mij is ‘t ook lang geleden. “Nooit ‘ns echt ziek maar altijd verkouden…”

    Anyway, zeer spijtig da da nu net in zo’n drukke periode valt. Veel beterschap! Verzorgt u goe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *