Boekenstokje

Het lijkt wel stokjes te regenen, want ik krijg er weeral eentje toegeworpen van Stijn. Over boeken. Mja.

1. Pick up the nearest book of 123 (or more) pages.

Af en toe probeer ik toch eens een boek vast te nemen. Meestal zijn dat vrij technische boeken, maar ik lees ook wel eens de jeugdboeken van mijn zus omdat die hier rondslingeren, of een roman. Toevallig ben ik juist in het boek de meisjesschilder van Monika Feth bezig, een bloedstollende thriller over de obsessie van een kunstenaar voor de schoonheid van zijn zus. Tussen haakjes: écht wel confronterend als je het leest op je veertiende volgens mij.

2. Open the book to page 123 and find the 5th sentence.

Daar was het snikheet, want ze waren net aan het koken.

3. Post the next 3 sentences.

‘Hoi, Ilka!’ Jette duwde haar een lepel in haar hand. ‘Proef eens. Ik krijg de saus niet echt goed.’

Meh. Maar het is spannender op momenten hoor!

MonsieurM , Pieter en Tim: benieuwd wat jullie zoal lezen. Vangen dus, dat stokje!

One thought on “Boekenstokje”

  1. Hallo Kris, bedankt voor het grijpen van het stokje.. Bij mij beperken de boeken zich wel enkel tot de technische vrees ik 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *