Horrordonk

Het is ondertussen al enkele dagen geleden dat Horrordonk plaatsvond, maar ja, beter laat dan nooit :p …

Ik kan vrij kort zijn over deze fuif. De omschrijving bevat niet meer dan 1 woord: slecht. Het begon allemaal rond 21.30u. Mijn moeder zou een aantal vrienden van me wegbrengen en halen. Niels was een beetje laat, maar dat maakte niet veel uit. Terwijl we naar Horendonk reden, waren we allemaal in feeststemming. Iets over 10 kwamen we aan.

Ik heb de meeste tijd bij m’n vriendin doorgebracht. Er was veel bekend volk, de meeste van hen zitten bij ons op school. Veel sfeer was er niet echt. Dat lag aan de DJ. De muziek was gewoonweg vreselijk. Na een hoop afgezaagde techno, was het de beurt aan de carnavalsliedjes, die op hun beurt gevolgd werden door nog meer electronisch gejank. Elk liedje heb ik minstens 2 keer gehoord, enkele nummers heb ik zelfs 5 keer gehoord. Niet moeilijk dat iedereen het slecht vindt. Maar ja, wat wil je als een goedkope DJ hebt met maar 2 cd’s? :p

Buiten was het te slecht weer om de idioot uit te hangen, dus moesten we wel in de tent rondhangen. Het enige positieve punt aan de fuif, was dat ik lange tijd heb kunnen doorbrengen met Saar. Zij moest naar huis rond 1.30u . Ik zat nog een uur in die tent de marginale sfeer op te snuiven. Toen Niels en ik het beu waren, besloten we om iedereen die we naar huis moesten brengen, te gaan halen. Omstreeks 2.30u stond mijn ma ons op te wachten, we reden als snel weer weg ( gelukkig maar :p ).

Ik was iets voor 3.00u thuis. Ik kroop snel in mijn bed, want rond 10.00u moest ik alweer naar Essen, dit keer naar mijn vader. Veel slaap heb ik dus niet gehad, maar dat heb ik ondertussen al ingehaald door 2 dagen te chillen en te slapen ( dat verklaart dus ineens de vertraging van deze log :p ).
Zo, dat was het dan.

De balle,

Yves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *